Magasin om generationer

Se magasinet om generationer i pdf her. Magasinet er udgivet i anledning af vidensfestivalen Hearts & Minds 2019 og er støttet af Lundbeckfonden.

Æblet falder ikke langt fra stammen. Biologien blander sig i skæbnen. Barndommen præger voksenlivet. Også vennekredsen spiller en rolle. Samtidig er vi børn af tiden - tænk bare på etiketter som Den fortabte generation, 68’erne, Millennials og Generation X, Y og Z. I dette magasin deler en række forskere deres faglige viden, og du kan læse om alt fra forskellige generationers musik og dans, deres oprør, genetik og sprog – og hvordan vi bedre kan kæmpe fremtidens kampe om f.eks. klima sammen og på tværs af aldersgrupper.

Magasinet udgives i anledning af Folkeuniversitetets vidensfestival Hearts & Minds, som i efteråret 2019 sætter fokus på generationer og dét, der kendetegner dem, til arrangementer i hele Danmark. Magasinet og festivalen er støttet af Lundbeckfonden.

God læselyst!

Al fysisk indendørs undervisning på Folkeuniversitetet er aflyst til og med den 20. maj som følge af corona-situationen.