Magasin om livskvalitet

Se magasinet om livskvalitet i pdf her. Magasinet er udgivet i anledning af vidensfestivalen Hearts & Minds 2018 og er støttet af Nordea-fonden.

Velkommen til et magasin, hvor en række forskere deler deres faglige viden, og du kan læse om alt fra FoMO, sankning, sociale relationer til sex og rusmidlers betydning for livskvaliteten.

Hvad er det egentlig, der betyder noget for vores livskvalitet? Er det et godt fysisk og psykisk helbred? Samvær med familie og venner? En stabil økonomi? Troen på en gud? Et velfungerende demokrati? En gåtur med hunden? Eller en kold øl i solen?

Magasinet udgives i anledning af Folkeuniversitetets vidensfestival Hearts & Minds. Festivalen og magasinet er støttet af Nordea-fonden. Festivalen sætter fokus på livskvalitet fra mange forskellige forskningsperspektiver og forløber i hele september 2018 og har næsten 100 arrangementer i 35 byer i Danmark.

Al fysisk indendørs undervisning på Folkeuniversitetet er aflyst til og med den 20. maj som følge af corona-situationen.