Hearts & Minds 2020

MINI-FESTIVAL I AARHUS OG NY VIDEN OM SUNDHED TIL ØREGANGENE

Hvad er det gode liv egentlig? Er det at kede sig? Være sammen med familie og venner? Eller at give efter for sine cravings? Til efteråret præsenterer Hearts & Minds-festival en række udvalgte arrangementer 2-4/10 2020. Bliv klogere på krop, sind og sundhed med viden og gode oplevelser til hjerte og hjerne. 

Se årets festivalarrangementer 

Festivalen har ikke samme volumen i byrummet som tidligere år. Til gengæld kan du allerede nu få stillet din sult efter viden hver mandag kl. 14.05-15.00 i radioprogrammet ’Kraniebrud’ på Radio4. Hver mandag dykker forskere og eksperter ned i sundhedsrelevante emner – særligt med fokus på hjernens rolle. Bliv klogere på alt fra kedsomhed, mindfulness og hjernerystelser til improvisation, søvn og frygt. Lyt til programmet som podcast allerede i dag.

Med støtte fra Lundbeckfonden er festivalen tilbage for fuld skrue i 2021 med festivalarrangementer i både Aarhus og København og samt nye lydproduktioner.

Undervisningen på Folkeuniversitetet er aflyst til og med 7/2 pga. coronasituationen. Se forelæsninger online, efter påske og i efteråret.