Festivalprogram 2015 i pdf

Hearts & Minds festivalprogrammet 2015

Se hele programmet for 2015 i pdf her, og planlæg din 24-timers festival i Aarhus d. 25.-26/9 september 2015.

Programindhold

Folkeuniversitetet har skabt en ny festival, der sætter hjerte og hjerne i bevægelser og giver inspiration til gode liv. Hvad ved vi egentlig om det gode liv? Og hvor finder vi det? Er det råkost eller rødvin, løbesko eller lænestol, ja-hat eller nej-hat? Eller er det glæden ved at fordybe sig i et emne? Find svarene i Aarhus, når byens Folkeuniversitet i samarbejde med universitetets forskere, eksperter, kulturinstitutioner og foreninger inviterer til festivalen Hearts & Minds.

Festivalen løber af stablen den 25. og 26. september 2015 og på bare 24 timer præsenteres et tætpakket program med mere end 30 arrangementer på forskellige lokaliteter i byen. På de følgende sider kan du læse meget mere om festivalens arrangementer. Du kan få viden på mange måder – også på farten i cykelsadlen, på løbeture, til dans eller parkour. Eller få stillet sulten og nysgerrigheden, når vi serverer sansemættede middage og intelligente cocktails med stof til eftertanke.

Læs også interviews med de to forskere, som pryder forsiden af programmet; læge Diana Mathilde Røpcke fra Aarhus Universitetshospital, for hvem forskning i kroppens pumpe er en hjertesag, og Leif Østergaard, professor i neurovidenskab ved Aarhus Universitet, der ved mere end de fleste om hjernens forunderlige funktion.

I anledningen af årets festival har vi desuden glæden af at lancere to nye Tænkepause-bøger fra Aarhus Universitetsforlag om henholdsvis hjertet og hjernen skrevet af de to forskere. Nordea-fonden har med en generøs bevilling ikke blot muliggjort festivalen i år i Aarhus, men også givet den et efterliv. I 2016 og 2017 vender festivalen tilbage, når den breder sig til andre byer – og sætter fokus på sundhed, trivsel og gode liv over det ganske land.

Lad dig inspirere og forføre, løb pulsen op og tankerne i gang, og få nye input til dit gode liv. Velkommen til et døgn fyldt med viden, inspiration og samvær.

Tak for en dejlig festival!