Festivalprogram 2017 i pdf

Se hele programmet for 2017 i pdf her, og planlæg din festivalweekend 22.-24. september.

Maven er med os hele livet! Når noget giver os appetit på tilværelsen, eller vi bliver mætte af dage. Når vores tænder løber i vand, eller vi spiser med øjnene. Men hvad er det egentlig, vi spiser, og hvad betyder maden for vores krop, identitet og kultur?

Mad er kroppens byggesten. Den kan gøre os syge, sunde og sure, mens det velkomponerede måltid kan sende os til en anden dimension af nydelse og gøre mad sjov, sexet og social.

Vi bruger maden til at regulere os selv, når vi trøstespiser eller skal hygge, og vi spiser bryllupskage eller drikker gravøl, når vi sammen fejrer noget godt eller mødes om noget svært. For mader mere end smag og behag!

Hearts & Minds er en vidensfestival om det gode liv, og i dette program kan du læse mere om de godt 70 arrangementer i mere end 15 byer i Region Midtjylland i september. Festivalen kulminerer i Aarhus 22-24/9.

Folkeuniversitetet i Aarhus indbyder, med støtte fra Nordea-fonden, for tredje gang til festival med en buffet af vidensarrangementer. Årets tema er mad, og der er noget for enhver smag, hvad end du er til innovative måltider, litteratursaloner og mindfulness, morgendans, øl-yoga eller intelligente cocktails.