Gymnastik på skrå

Kaptajn Jespersen kom med sin faste og myndige stemme helt ind i danskernes hjem i mere end 25 år og gjorde med sin gymnastik en stor indsats for folkesundheden. Som optakt til Folkeuniversitetets festival Hearts & Minds, har vi inviteret Margrethe Neergaard, der er Kaptajn Jespersens barnebarn, sygeplejerske og leder af Kaptajn Jespersen Instituttet, til at genopfriske filosofien bag stavgymnastikken – helt i sin bedstefars ånd.

Alle er velkomne til at fatte staven og prøve gymnastikken på egen krop. Det er gratis at deltage og interesserede møder blot op i foyeren ved restauranten kl. 12.00, 13.00 og 14.00. Der er plads til 30 deltagere pr. gang. 

NB En lektion varer ca. 30 min. og hvis vejret tillader det, foregår arrangementet på Godsbanens skrå tag. I tilfælde af regn rykker vi indenfor i foyeren.

Arrangementet er en del af  Aarhus Kommunes store bevægelsesdag 'Det rør' sig'. Lørdag den 17/9 byder på en lang række andre arrangementer på Godsbanen, Folkestedet og Folkesundhed Aarhus. Se hele programmet her

Lyt: Rank Dem med Kaptajn Jespersen!

Se: Hearts & Minds sekretariatet varmer op til festival med stavgymnastik