Hearts & Minds på SUNDdag 2015

SUNDdag

Festivalen Hearts & Minds var lørdag 20/6 2015 en del af SUNDdag – et årligt tilbagevendende sundhedsevent på Tangkrogen i Aarhus. Mange tusinde havde valgt at lægge vejen forbi denne ”sundhedens markedsdag” hvor man kunne finde boder med alt fra smagsprøver til solcreme og sjippetovslektioner – kærlige indspark og inspiration til en sundere, gladere og nemmere hverdag.

På SUNDdag havde Hearts & Minds en stand, hvor vi stod klar til at præsentere konceptet bag festivalen. Vi løftede sløret for de mere end 30 arrangementer, der tilsammen udgører programmet for vores nye 24 timers festival.

Hjertejagt

Hearts & Minds inviterede også til Hjertejagt, hvor alle nysgerrige tingfindere kunne prøve kræfter med den moderne form for skattejagt, geocaching. Ved brug af smartphone, GPS eller kort kunne skattejægere i alle størrelser finde skjulte skattekister med sjov og inspirerende viden om hjertet. Skattene indeholdt også øvelser, hvor skattejægernes egne hjerter og hjerner blev udfordret i en test af hjertets minutvolumen. Skattekisterne lå skjult i buskadser, under tang og i både.

Festival 25-26/9 2015

Geocaching er en forsmag på festivalprogrammet. Du kan igen få lejlighed for at komme med på den intelligente skattejagt geocaching, når der Hearts & Minds 25-26/9 gemmer geocachingposter, og byder store og små til skattejagt efter skjult viden på hemmelige steder i hele Aarhus.

Hearts & Minds vil gerne sige tak til de mange besøgende på SUNDdag, som viste stor interesse for festivalen. Vi glæder os til at se alle til festival.