How Can We Feed The World?

Åbningsevent fredag d. 22 september 2017

Få udfordret både tanker og smagsløg til en sanselig aften i krydsfeltet mellem viden, mad, kunst og kultur, når Folkeuniversitetet i Aarhus og Hearts & Minds festival fredag d. 22. september 2017 søger svar på spørgsmålet ’How Can We Feed The World?’.

Godsbanen omdannes for en aften til et fælles tankelaboratorium, hvor vi tager et konstruktivt kig på vores klode – på fremtidens klima, planter, dyr og mennesker. Forskere, kunstnere og madeksperter gentænker maden, mens der serveres musik, teater og innovative måltider tilsat stof til eftertanke. Besøg morgendagens supermarked med smagsprøver og boder, og sæt dig med til langbords, når vi i fællesskab smager på fremtidens menukort, håb og løsninger.

De fødevarekilder, som vores overlevelse i dag afhænger af, vil ikke kunne verdens befolkning. Men med den nyeste viden og forskning får vi mulighed for at gentænke og udfordre måderne hvorpå, vi producerer og forbruger mad. Hvordan udnytter vi bedst jordens madressourcer? Hvad skal vi egentlig leve af og putte i munden i fremtiden? Hvad giver mening og plads til alle, når vi skal producere mere til flere? Skal landbrug udvikles lokalt, er kødfrie dage vejen frem, eller giver den nyeste forskning om genmodificerede organismer os svar på fremtidens udfordringer? Og ville du overhovedet nyde en insekt-shake eller sætte tænderne i kød lavet af alger?

Få udfordret både hjerne og smagsløg, når Hearts & Minds festivalen skydes i gang med en storstilet åbning med fokus på fremtidens fødevarer.

Aftenens program offentliggøres løbende her.

Tid: Fredag d. 22. september 2017 kl. 17.30-23.30
Sted: Godsbanen, Aarhus
Pris: 200 kr. Studerende 150 kr. Inkl. to-retters menu, én drikkevare samt kaffe/te
Tilmelding: Via dette link

Aarhus 2017 og Region Midtjylland er partnere i projektet