MØ - om flow

HVAD BETYDER DET AT VÆRE I FLOW?

Hearts & Minds har været på besøg hjemme hos MØ i hendes lejlighed i København. MØ ville gerne prøve at beskrive begrebet flow for os. Og ikke mindst ville hun fortælle om, hvilke oplevelser og erfaringer hun selv har gjort sig med flow. I musikken. Men også i sporten!

MØ har nemlig i mange år dyrket orienteringsløb på eliteplan og gør det stadig i sin fritid. Og i "o-løb" kommer man i høj grad i kontakt med opgaver og udfordringer, der kan bringe én i flow. På vejen, i skoven. Med kompasset i hånden.

Du kan se og opleve meget mere om flow og MØ fredag den 23/9 til arrangementet 'Vejen til flow'. MØ's far, Frans Ørsted Andersen, der er flowforsker, vil fortælle om flow, og hvorfor netop orienteringsløb kan være nøglen til den tilfredsstillende tilstand.

Til arrangementet den 23/9 kan du - udover selv at prøve orienteringsløb - også se HELE interviewet med MØ. Desuden kan du opleve den mangedobbelte verdensmester i orienteringsløb Maja Alm, når hun kommer og fortæller om sin oplevelse med flow i sporten.

Find 'Vejen til flow' her