SICK minds

Hvad er SICK Project?

SICK Project startede i November 2014 med inspiration fra November Project i USA. I starten var det tiltænkt som et træningstilbud til fodboldspillerne i Skovbakken IK - for at holde sig i form på en anderledes måde over vinteren. Hurtigt viste det sig dog, at andre end fodboldspillere ønskede at deltage og da fodboldsæsonen gik i gang efter vinter-pausen, var der så mange, der gerne ville fortsætte med SICK Project, at dette blev en realitet. 

Nu træner SICK Project hver søndag i Aarhus og omegn. Træningen er bygget op om koncepterne "variation" og "AltkanSke". Både cardio- og styrketræning er faste elementer i træningerne, hvor vi bruger de faciliteter, som er til rådighed i omgivelserne. Derudover er der ofte et legende element til SICK træningerne og en fast forankret træningskultur. SICK Project er #FreeFitness og 100% non-commercial og non-economical.

ALLE kan være med.
ALT er gratis.
ALT kan ske.

'SICK MINDS' søndag 25/9 2016

I anledningen af Hearts & Minds festivalen starter SICK trænigen på søndag 25/9 i Universitetsparken. Hearts & Minds festivalen har fokus på kroppen - og det har SICK Project også! SICK arbejder med fysisk, mental og social sundhed. På søndag 25/9 træner vi 11:00. Vi mødes ved Statsbiblioteket. Der er ingen tvivl om, at det bliver PISSEFEDT og vanvittigt. Det kan ikke blive andet med den flok, som søndag efter søndag samles, giver high-fives, krammere med mere. 

Bedst af alt er alle de SMIL, der fylder Aarhus, når SICK kommer forbi.
Deltagelse er ganske gratis!

Tilmeld dig begivenheden på facebook her

Vi ses til endnu en mægtig SICK SUNday for;

SUNday IS SICKday
#SICKProject #SICK #ThisTribeIsStrong #HeartsAndMinds #MakeItHappen #FUCKja #WeatherProof