Om

HEARTS & MINDS FESTIVAL 2021
Hearts & Minds er en sundhedsfaglig vidensfestival med tværfaglige perspektiver. Festivalens arrangementer er et miks mellem vidensformidling, kunst, kultur og aktivitet og foregår på forskellige scener i hele byrummet. Målet er at skabe fælles oplevelser gennem anderledes, inspirerende og nærværende forskningsformidling, der gør det både sjovt og socialt at blive klogere. 

ÅRETS TEMA: FRA ENDE TIL ANDEN

Årets festival lægger kroppen under mikroskopet og undersøger vores fantastiske maskine fra ende til anden. Fra de mindste mikroorganismer i tarmen til vores suveræne kommandocentral hjernen – og en hel del derimellem. For hvilke forbindelser er der egentlig fra ende til anden? Hvordan hænger krop og sind sammen? Bliv klogere på krop, sind og sundhed, og hør om alt fra madglæde, fordøjelse og bakterier til kropsaktivisme, psykedeliske stoffer og mindfulness. 

Aarhus: d. 24.-26. september 2021

København: d. 26-28. november 2021

FESTIVALENS HISTORIE
Folkeuniversitetet har med Hearts & Minds skabt en festival, der sætter hjerter og hjerner i bevægelser og giver inspiration til det gode liv siden 2015. 

2015 ’Hjerte og Hjerne’
2016 ’Kroppen’
2017 ’Mad’
2018 'Livskvalitet'
2019 'Generationer'
2020Corona-special
2021 ’Fra ende til anden’

Programmet for festivalen bliver løbende offentliggjort her på hjemmesiden, og tilmelding til arrangementerne foregår ligeledes her. Nyheder om festivalen kan desuden følges på Facebook.

Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning er festivalens hovedarrangør


Lundbeckfonden støtter Hearts & Minds 2021

Undervisningen på Folkeuniversitetet er aflyst til og med 7/2 pga. coronasituationen. Se forelæsninger online, efter påske og i efteråret.