Om

HEARTS & MINDS FESTIVAL 2020
Hearts & Minds er en sundhedsfaglig vidensfestival med tværfaglige perspektiver. Festivalens arrangementer er et miks mellem vidensformidling, kunst, kultur og aktivitet.

I 2020 har festivalen ikke samme volumen som de foregående fem år, men præsenterer stadig en række eksklusive festivalarrangementer om krop, sind og sundhed i Aarhus 2-4/10. Med støtte fra Lundbeckfonden er festivalen tilbage for fuld skrue i 2021 med en masse arrangementer i både Aarhus og København samt nye lydproduktioner.

Mål: At skabe fælles oplevelser gennem anderledes, inspirerende og nærværende forskningsformidling, der gør det både sjovt og socialt at blive klogere. 

Aarhus: d. 2.-4. oktober 2020

FESTIVALENS HISTORIE
Folkeuniversitetet har med Hearts & Minds skabt en festival, der sætter hjerte og hjerne i bevægelser og giver inspiration til det gode liv. Hvad ved vi egentlig om det gode liv? Og hvor finder vi det? Er det råkost eller rødvin, løbesko eller lænestol, ja-hat eller nej-hat? Bliv klogere, når Folkeuniversitet i samarbejde med universitetets forskere, eksperter, kulturinstitutioner og foreninger inviterer til vidensfestival.

2015 ’Hjerte og Hjerne’
2016 ’Kroppen’
2017 ’Mad’
2018 'Livskvalitet'
2019 'Generationer'
2020 ’Krop og sind’
2021 ’Fra ende til anden’

Programmet for festivalen bliver løbende offentliggjort her på hjemmesiden, og tilmelding til arrangementerne foregår ligeledes her. Nyheder om festivalen kan desuden følges på Facebook.

Folkeuniversitetet i Aarhus, Emdrup og Herning er festivalens hovedarrangør


Lundbeckfonden støtter Hearts & Minds