Heads Up! Ny podcastserie i 20 episoder

Ved du godt, hvor mange utrolige ting, din krop og hjerne kan? Mange af os er bedst til at finde fejl ved vores kroppe. Vi er for tynde eller for tykke, vores numser er for aflange, vi tænder på de forkerte eller vores overarme for splejsede. Vores hjerner bliver stressede og er aldrig helt skarpe nok til at brillere så meget, som vi gerne vil. Men hvis vi dropper stressen over, hvordan vi bør se ud og performe, kan vi blive helt mind blown over alt det, krop og hjerne faktisk kan og gør – og blive bedre til at snakke om det og ikke skamme os.

I podcastserien ’Heads Up!’ har de to videnskabsjournalister Maja og Jens allieret sig med et ungt, spørgelystent panel samt en lang række forskere og eksperter fra hele landet. I hvert afsnit kaster Heads Up!-panelet sig over at undersøge et nyt aspekt ved krop og hjerne, som de synes er farligt, fascinerende eller fantastisk. Og de sender Maja og Jens ud for at teste det på egen krop.

I podcastseriens 20 episoder kan du blive klogere på alt fra  søvn, kropskontrol og hyponose til identitet, sex og nøgenhed.

Find alle 20 episoder her.

Seneste nyheder